Serwis używa cookies. Wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zapoznaj się z polityką cookies. x

Szkolenia

  1. 4 - 6 październik 2019 Zioła w ajurwedzie
  2. 6 - 15 listopada 2019, Kurs na konsultanta ajurwedy
  3. 30 listopada - 1 grudnia 2019, Leczenie otyłości oraz ajurwedyjski detoks.
  4. 3 - 4 grudnia 2019 Ajurwedyjskie sposoby dbania o urodę
  5. 7 - 8 grudnia 2019 Ajurwedyjskie odżywianie teoria i praktyka
  6. 31 stycznia - 3 luty 2020 Kurs na konsultanta ajurwedy – II stopień

Termin: 31 maja – 2 czerwca 2019 (w godzinach 10.00 – 15.00 )

Miejsce: ul. Dostępna 24 (Stare Bemowo) Warszawa

 

„Jeśli dieta jest odpowiednia leki nie są potrzebna, jeśli dieta jest nie odpowiednia leki nie działają”.

Według  ajurwedy odpowiednia dieta jest gwarancją zdrowia oraz dobrego samopoczucia. 
Dr Garima wprowadzi nas w tajniki kuchni ajurwedyjskiej ucząc nowego spojrzenia na żywienie.

Przygotujemy potrawy pod kątem każdej z trzech dosz Vata, Pitta i Kapha. W trakcie warsztatu przygotujemy również potrawy bez glutenowe.

Kurs składa się z części praktycznej i teoretycznej. Razem ugotujemy wszystkie potrawy.

 

W trakcie kursu otrzymasz praktyczne wskazówki :

  • jak przygotowywać jedzenie ajurwedyjskie
  • jak dbać o zdrowie oraz  równowagę  dla twojej konstytucji
  • jak poprawić trawienie
  • jakie są zasady właściwego łączenia oraz spożywania pokarmów
  • przyprawy i ich lecznicze właściwości

 Odpowiednio dobrana dieta zapewnia :

  • zdrowie
  • lekkość
  • jasny umysł
  • mnóstwo energii

Warsztat prowadzi dr Garima Khajanchi lekarz medycyny ajurwedyjskiej, od 15 lat lekarz w klinice Jiva Ayurveda. Prowadzi kursy i szkolenia w Indiach, Nepalu, Francji i Polsce. 

 

Cena : 1050 zł

Informacje i zapisy :  512 600 710, 512 326 111, ajurweda@home.pl