Serwis używa cookies. Wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zapoznaj się z polityką cookies. x

Ajurwedyjskie gotowanie z dr Garimą, 31 maja – 2 lipca 2019 Warszawa

Termin: 31 maja – 2 czerwca  2019 (w godzinach 10.00 – 15.00 )

Miejsce: ul. Dostępna 24 (Stare Bemowo) Warszawa

 

„Jeśli dieta jest odpowiednia leki nie są potrzebna, jeśli dieta jest nie odpowiednia leki nie działają”.

Według  ajurwedy odpowiednia dieta jest gwarancją zdrowia oraz dobrego samopoczucia.
Dr Garima wprowadzi nas w tajniki kuchni ajurwedyjskiej ucząc nowego spojrzenia na żywienie.

Przygotujemy potrawy pod kątem każdej z trzech dosz Vata, Pitta i Kapha. W trakcie warsztatu przygotujemy również potrawy bez glutenowe.

Kurs składa się z części praktycznej i teoretycznej. Razem ugotujemy wszystkie potrawy.

 

W trakcie kursu otrzymasz praktyczne wskazówki :

  • jak przygotowywać jedzenie ajurwedyjskie
  • jak dbać o zdrowie oraz  równowagę  dla twojej konstytucji
  • jak poprawić trawienie
  • jakie są zasady właściwego łączenia oraz spożywania pokarmów
  • przyprawy i ich lecznicze właściwości

 Odpowiednio dobrana dieta zapewnia :

  • zdrowie
  • lekkość
  • jasny umysł
  • mnóstwo energii

 Warsztat prowadzi dr Garima Khajanchi lekarz medycyny ajurwedyjskiej, od 15 lat lekarz w klinice Jiva Ayurveda. Prowadzi kursy i szkolenia w Indiach, Nepalu, Francji i Polsce. 

 

Cena : 1050 zł

Informacje i zapisy :  512 600 710, 512 326 111, ajurweda@home.pl

Rezerwacją miejsca jest wpłata 450 zł zadatku na n umer konta  50 1020 5558 1111 1184 2340 0175 Edyta Sicińska ul. Kaprys 3 Warszawa